2018-2019 AKADEMİK YILI FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI İLE GİDEN ÖĞRENCİLERİN TAMAMLAYACAĞI EVRAKLAR

2018-2019 AKADEMİK YILI

FARABİ GİDEN ÖĞRENCİLERİNİN TAMAMLAYACAĞI EVRAKLAR

1. Öğrenim Protokolü (Güz Dönemi için 3 adet, Bahar dönemi için 3 adet)

(Öğrenim Protokolü 3 orijinal nüsha olarak düzenlenir. Hazırlanan Protokolde  Öğrencinin imzası , Bölüm Farabi Koordinatörünün/ Bölüm Başkanının imzası bulunmalıdır. Kurum Koordinatörü imzası Korrdinatörlüğümüze aittir.)

1.  Öğrenci Başvuru Formu ( 2 Adet Fotoğraflı, Öğrenci ve Bölüm Koordinatör İmzalı)
  2.  Öğrenci Yükümlülük Sözleşmesi (2 Adet)
  3.  Öğrenci Beyannamesi (2 Adet)
  4.  Öğrenci Belgesi (2 Adet)
  5.  Öğrenci Bilgi Formu (2 adet)
  6.  SGK sigortalı bir işte çalışmadığınıza dair belge

Gerekli Evraklar sitemizde BELGE ve FORMLAR kısmında mevcuttur.

Ziraat Bankalarından Farabi Burs Ödemeleri için IBAN numarası alınacak ve yükümlülük sözleşmesine yazılacaktır.

Söz konusu belgeler en geç 09.05.2018 tarihine kadar Bartın Üniversitesi Farabi Koordinatörlüğüne teslim edilmelidir.
 Belgeler bilgisayar çıktısı olarak doldurulacak, el yazısı ile getirilen belgeler kabul edilmeyecektir.

Ders seçimleri ile ilgili Farabi Bölüm Koordinatörlerine danışılacaktır.  (Farabi sayfamızda Koordinatörler linkinden Bölüm Koordinatörlerine bakabilirsiniz)

NOT:

Karşı Kuruma Öğrenci Başvuru Formunuz , Protokolleriniz ve Bilgi Formunuz Koordinatörlüğümüz tarafından gönderilecektir.

Gerekli belgeler şeffaf dosya halinde hazırlanıp Koordinatörlüğümüze teslim edilmelidir.

Bilgi İçin,

Bartın Üniversitesi Orman Fakültesi Binası Giriş Kat  No: 107

Farabi Kurum Koordinatörlüğü

Tel: 0378 223 50 78